Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Arsenal Tenue Uit 2018/2019

Het heeft een tijdje geduurd voordat het uittenue is gelanceerd, maar het wachten was het meer dan waard! Het nieuwe Arsenal uittenue is vandaag eindelijk officieel gelanceerd. Het design van het nieuwe uitshirt is een korte tijd geleden al uitgelekt, en uiteindelijk bleek dit dus ook het daadwerkelijke design te zijn. Arsenal is momenteel op een trainingskamp in Singapore, dit is dan ook de reden dat het shirt op die bestemming gelanceerd is. Arsenal zal verschillende wedstrijden spelen in dit super chique uittenue. Deze wedstrijden zijn als volgt: League Cup, Champions League, Premier league en de FA Cup. De sterspelers die in dit uittenue zullen spelen zijn onder anderen Cazorla, Giroud en Arteta. De kledingsponsor van de voetbalclub is ook dit seizoen weer Puma. De hoofdsponsor is uiteraard Fly Emirates, zij zijn al hoofdpsonsor van Arsenal sinds het jaar 2006.

Design

Het design van het nieuwe uitshirt van Arsenal 2018-2019 heeft een gouden kleur met een aantal donkerblauwe details. Het midden van het shirt is bijna helemaal goud, en bevat een groot ruitenpatroon. Dit design kon je eerder ook al zien in het pre-match shirt van Arsenal voor dit seizoen. De schouders en de mouwen van het shirt hebben een donkerblauwe kleur. Aan het einde van de mouwen is een gouden baan te zien. Het nieuwe uitshirt beschikt over een ronde hals met een kleine blauwe v-hals. Op de rechterborst van het voetbalshirt staat het logo van voetbalclub Arsenal, en op de linkerborst is het logo van kledingsponsor Puma te vinden. Aan de achterkant van het shirt is een triangel te vinden met een A erin, deze triangel is ook te vinden op het nieuwe thuisshirt van de club. Op het midden van het uitshirt staat in grote blauwe letters ‘Fly Emirates’. Zij zijn sinds 2006 al hoofdsponsor van de voetbalclub.

Technische Kenmerken

Zonder bijpassend voetbalbroekje is het uittenue natuurlijk niet compleet. Het broekje heeft een donkerblauwe kleur, en aan de achterkant van het broekje is aan de onderkant van de broekspijpen een brede goude band te vinden. Ook de belangrijke logo’s van Arsenal en Puma zijn terug te vinden op het voetbalbroekje. Uiteraard heeft het tenue ook een paar bijpassende voetbalsokken. Deze zijn blauw en hebben een aantal gouden lijntjes. Ook staat de bijnaam van Arsenal op de sokken, ook wel ‘The Gunners’ genoemd. Ook het logo van Puma is er op te vinden.

De Arsenal voetbalshirts van het nieuwe seizoen hebben een officiële Premier League bedrukking. De kleur van de bedrukking is donkerblauw en is omlijnd met een witte kleur. De namen van de sterspelers van de club zullen ook in donkerblauw met witte omranding bedrukt worden op het voetbalshirt.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Arsenal tenue uit 2018-2019? Je kunt hier ook het Arsenal tenue thuis 2018-2019 en Arsenal trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • Puma Dry-Cell technologie
  • Puma- en Arsenal logo is geborduurd aan de voorzijde van het shirt; het sponsorlogo geprint
  • Gouden kleur
  • Triangel met A op de achterkant
  • ACTV compressie slimfit pasvorm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 30°C

Bedrukking

Wil je het Arsenal tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Arsenal spelers.