Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Arsenal Trainingspak 2018/2019

Ook dit seizoen hebben de spelers van Arsenal trainingspakken en trainingskleding nodig. Na enige tijd gewacht te moeten hebben, zijn deze trainingspakken dan ook eindelijk officieel gelanceerd door de kledingsponsor Puma en de voetbalclub Arsenal. Er zijn dit seizoen twee trainingspakken gelanceerd. Een trainingspak in een rode kleur, en een trainingspak in een donkerblauwe kleur. Deze designs zijn uiteraard gebaseerd op het thuistenue en het uittenue. Het rode trainingspak zal voornamelijk gedragen worden in de voorbereidingen op de thuiswedstrijden van de club. Het donkerblauwe trainingspak zal voornamelijk gedragen worden in de voorbereidingen op de uitwedstrijden. De spelers zullen deze pakken dragen tijdens hun verblijf in de hotels en wanneer zij per bus naar de wedstrijden gereden worden.

Trainingspak rood

Het eerste trainingspak van Arsenal dat is gelanceerd is het rode trainingspak. Dit trainingspak zal voornamelijk gedragen worden ter voorbereiding van de thuiswedstrijden die eraan zitten te komen. Het design van het trainingspak ziet er vrijwel hetzelfde uit als het thuistenue, het verschil is echter dat dit natuurlijk een trainingspak is (andere materialen) en het thuistenue is een trainingstenue. Het jasje van het rode trainingspak is zoals de naam al zegt in een rode kleur. Het jasje bevat gouden en donkerblauwe details. Over de schouders en de mouwen loopt een donkerblauwe baan, en op één van de mouwen is ook het logo te vinden van Puma. Op de rechterborst zie je een donkerblauw vak met daarin een wit puma logo. Op de linkerborst is het logo van de club te vinden, met daaronder in kleine witte letters de naam van de hoofdsponsor van de voetbalclub Arsenal. De rits in het midden van het jasje, en de rits van het zakje aan de zijkant zijn beide in een goude kleur. De bijpassende trainingsbroek is donkerblauw van kleur en heeft gouden ritsen. Ook het logo van de club en de kledingsponsor zijn hierop te zien. Doordat de broek elastiek heeft in de onderkant en bovenkant geeft dit een mooie pasvorm.

Trainingspak donkerblauw

Het tweede trainingspak dat is gelanceerd is het donkerblauwe trainingspak. Dit trainingspak zal voornamelijk gedragen worden in de voorbereidingen naar de komende uitwedstrijden. Het donkerblauwe trainingspak is zoals je in de naam al ziet een donkerblauw trainingspak, maar ook hier mogen de gouden details niet ontbreken. Het design van dit trainingspak is bijna identiek aan het uittenue van de voetbalclub. Over de schouders en de mouwen van het jasje loopt een mooie gouden baan, deze gouden kleur geeft het trainingspak net dat beetje extra uitstraling. Ook op de borst is een gouden vak te vinden met daarin het logo van de kledingsponsor. De ritsen zijn ook in de gouden kleur. De bijpassende trainingsbroek is donkerblauw van kleur en heeft ook gouden ritsen. Ook deze trainingsbroek bevat elastiek in de broekspijpen, dit geeft het een mooie pasvorm.

Overige trainingskleding

Afgezien van de trainingspakken, hebben de spelers van voetbalclub Arsenal natuurlijk ook andere trainingskleding nodig. Je kunt hierbij denken aan trainingsbroeken, polo’s en ga zo maar door. Deze producten zullen hieronder één voor één kort beschreven worden.

Trainingstrui

De trainingstrui van Arsenal 2018-2019 ziet er weer goed uit. De trui heeft een hoge kraag die geheel gesloten kan worden door middel van een rits. Deze rits begint wel pas bij de borst. De trui is rood en donkerblauw van kleur. Over de schouders en de mouwen is een donkerblauwe baan te vinden met daarop het logo van Puma. Op de borst is aan de rechterzijde ook een donkerblauw vak te zien, met schuine rode strepen erdoorheen. Aan de onderkant van de mouwen en de trui is een donkerblauwe band te vinden. Op de linkerborst staat het logo van de club en op de rechterborst staat het logo van Puma in een witte kleur. De trui beschikt over twee schuine ritszakken.

Stadium Jack

Het stadium Jack van de club ziet er mooi uit. Over het geheel heeft het jack een donkerblauwe navy kleur, met wat gouden details. Het hele jack heeft een soort glimmende uitstraling. Over de schouders en de mouwen loopt een gouden baan. Deze gouden details zijn ook weer terug te vinden in de rits. Het jack heeft een hoge kraag en bevat twee steekzakken aan de zijkanten. De zakken kunnen afgesloten worden door middel van de rits. Op de linkerborst staat het logo van de club en op de rechterborst is het logo van de kledingsponsor te zien.

Trainingsshort

Het nieuwe trainingsshort van voetbalclub Arsenal is geheel wit van kleur en heeft een aantal rode details hier en daar. Deze rode details zijn terug te zien aan de binnenkant van het broekje. Ook de logo's van de sponsor zijn op de broekspijpen te vinden.

Trainingsshirt

Het trainingsshirt ziet er qua design veel uit als het thuisshirt. Het shirt is rood van kleur en bevat ook navy blauwe kleuren. Het shirt heeft een ronde hals, en op de borst is een soort blauw vak te zien met daarin het puma logo. Over de mouwen en schouders loopt een donkerblauwe navy baan. Op de linkerborst staat het logo van de club en op de rechterborst staat het logo van de kledingsponsor.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Arsenal trainingspak 2018-2019? Je kunt hier ook het volledige tenue uit en thuis van Arsenal 2018-2019 kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • Het Arsenal logo is geborduurd op het jasje en de broek van het Arsenal Trainingspak; het Puma logo geprint
  • Het jasje en de broek van het Puma Arsenal Trainingspak / Presentatiepak bevatten ritszakken
  • De elastische heupband van de broek kan worden strakgetrokken met twee touwtjes
  • De broek heeft onderaan de pijpen een wijde structuur met rits
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Arsenal tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Arsenal spelers.