Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Arsenal Tenue thuis 2018/2019

Het nieuwe thuisshirt 2018-2019 van Arsenal is eindelijk officieel gelanceerd onder de campagne “Powered by fans”. Hier was ook een live event aan gekoppeld wat plaatsvond in het thuisstadion Emirates. Een tijdje geleden lekte het design van het nieuwe thuisshirt van Arsenal al uit. Tijdens het live event werd het publiek enthousiast gemaakt door de beroemde DJ Gilles Peterson en clublegende Thierry Henry. Op het moment dat het publiek enorm enthousiast werd, kwamen de sterspelers van de club, Santi Cazorla, Tomas Rosicky, Hector Bellerín, Danny Welbeck en Nacho Monreal op het podium, en op die manier toonden zij het nieuwe thuistenue aan het publiek. Tijdens de lancering van het nieuwe thuistenue waren zowel de huidige als de vroegere sterspelers aanwezig. De spelers van de club Arsenal zullen in dit nieuwe shirt de thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen spelen zoals de: Premier league, FA Cup, Champions League in het Emirates stadion. Hoogstwaarschijnlijk zullen de spelers van Arsenal in dit tenue ook de finale om de Community Shield spelen. De hoofdsponsor van de kleding is Puma.

Design

Het nieuwe thuisshirt van de club heeft een mooi design, en bevat de kleuren rood en wit. De voorkant van het nieuwe thuisshirt is geheel rood, met witte schouders en mouwen, en de achterkant is deels rood en aan de onderkant deels wit. De hals is wit van kleur en heeft een ‘polo henley collar’ met een gouden randje. Het thuisshirt ziet er dus een beetje uit als een polo, wat het een stijlvolle uitstraling geeft. Onder de achterkant van de kraag staat een driehoek met daarin een ‘A’, welke ook wel voor de club Arsenal staat uiteraard. De mouwen van het nieuwe thuisshirt zijn zoals eerder genoemd wit, en bevatten dunne rode lijnen over de schouders en de mouwen. Aan het einde van de mouwen is het shirt afgewerkt met een gouden lijntje, deze komt ook weer terug in de hals van het thuisshirt. Op de linkerborst van het shirt is een logo te vinden van de club zelf, en op de rechterborst staat het logo van de kledingsponsor Puma in de kleur wit. De hoofdsponsor van de club Arsenal is Fly Emirates, het logo van hen is groot afgebeeld op het midden van het voetbalshirt.

In dit nieuwe seizoen hebben de voetbalshirt een officiële Arsenal Premier League bedrukking. Deze bedrukking heeft een witte kleur die omlijnt is met een zwarte kleur. Aan de onderkant van de bedrukking is het logo te vinden van de Engelse voetbalbond FA. Ook de namen van de sterspelers van de club zullen in het wit worden gedrukt.

Het thuistenue is niet compleet zonder het bijbehorende voetbalbroekje en voetbalsokken. Het voetbalbroekje van Arsenal 2018-2019 past mooi in het geheel. Het broekje is wit van kleur en heeft een aantal rode accenten die ook weer terugkomen in het thuisshirt. De bijbehorende sokken zijn geheel wit zoals het voetbalbroekje en hebben aan de bovenkant is het logo van kledingsponsor Puma te vinden.

Technische info

Het nieuwe thuisshirt is gemaakt door Puma en bevat het Dry-Cell waardoor de spelers koel en droog blijven tijdens het trainen en spelen van de wedstrijden. In het shirt zitten op verschillende plekken mesh gaatjes waardoor je op de plekken waar het nodig is, de juiste verkoeling krijgt. Het shirt bevat ook een ACTV compressie pasvorm. Dit houdt in dat het shirt zorgt voor een goede houding en het stimuleert de spieren tijdens het sporten.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Arsenal tenue thuis 2018-2019? Je kunt hier ook het Arsenal tenue uit 2018-2019 en Arsenal trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • Puma Dry-Cell technologie
  • Puma- en Arsenal logo zijn geborduurd; het sponsorlogo geprint
  • Gouden accenten
  • ACTV compressie slimfit pasvorm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 30°C

Bedrukking

Wil je het Arsenal tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Arsenal spelers.