Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Arsenal Tenue en Trainingspak 2018/2019

Voor de kleine supporters onder ons, is natuurlijk ook alle voetbalkleding van Liverpool 2018-2019 beschikbaar. Alle designs van de volwassen kleding, is voor de kids exact hetzelfde. Wacht niet langer, en kijk snel verder!

Arsenal Thuisshirt 2018/2019

Het design van het nieuwe thuistenue van Arsenal ziet er dit seizoen weer sportief uit! Het shirt is over het algemeen rood, en heeft wat witte details. De witte details zijn te vinden op onder andere de mouwen. De mouwen en schouders van het thuisshirt zijn geheel wit en hebben twee rode banen over de schouders tot aan de mouwen lopen. Aan de onderkant van de mouwen is een kleine goude baan te vinden. De kraag van het thuisshirt is dit seizoen een polo-kraag. Dit geeft het shirt net even wat meer stijl. Het midden van het shirt is rood. Op de linkerborst staat het logo van de club en op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Puma. Op het midden van het nieuwe thuisshirt van Arsenal staat Fly Emirates, zij zijn de hoofdsponsor van de voetbalclub. De bijpassende voetbalshort is geheel wit van kleur en bevat ook de rode accenten die terugkomen in het thuisshirt. De sokken zijn ook wit en op de bovenkant is het logo van Puma te zien.

Arsenal Uitsshirt 2018/2019

Het uittenue van Arsenal 2018-2019 ziet er dit seizoen weer flitsend uit. Deze keer is het shirt voornamelijk goud met donkerblauw. Het shirt is over het midden geheel goud, en bevat een soort groot ruitenpatroon, dit geeft een erg chique effect. Het uitshirt heeft een ronde hals, met daaronder een klein V detail in een donkerblauwe kleur. De donkerblauwe kleur komt ook weer terug in de schouders en de mouwen. Aan het einde van de mouwen is een gouden baan te vinden. Op de linkerborst staat het logo van de club, en op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Puma. Ook het logo van de hoofdsponsor mag hier niet ontbreken. Fly Emirates is te vinden op het midden van het voetbalshirt. Het bijpassende broekje is donkerblauw van kleur en ook aan de achterkant van het broekje is weer de mooie gouden kleur te vinden in de vorm van een soort band aan de onderkant van de broekspijpen.

Apart bestellen?

Ben je alleen geinteresseerd in het thuisshirt, uitshirt of broekje? Dan kun je deze zonder problemen apart bestellen bij één van de shops. Kijk gauw of ze jouw maat nog voorradig hebben! Om deze te bekijken of te kopen klik dan snel op de shops onder de afbeeldingen.

Arsenal Trainingspak Rood

Het eerste trainingspak dat is gelanceerd voor de kinderen is het rode trainingspak. Dit trainingspak heeft een rood jasje met donkerblauwe details, en de broek is ook in een donkerblauwe kleur, hier komen we later op terug. Het jasje is zoals eerder genoemd, rood van kleur. Over de schouders en de mouwen loopt een donkerblauwe baan welke ook weer terug komt op de borst. Hier is namelijk een donkerblauw vak te vinden met daarin het logo van puma. De rits van het jasje, en de ritsen van de zakken zijn in een gouden kleur. Deze gouden kleur komt ook weer terug in het uittenue. De bijpassende trainingsbroek is donkerblauw van kleur en heeft ook weer de gouden details.

Arsenal Trainingspak Donkerblauw

Het donkerblauwe trainingspak dat is uitgebracht voor de kleintjes onder ons is het donkerblauwe trainingspak. Dit trainingspak heeft een donkerblauw jasje met gouden accenten. De gouden accenten zijn terug te vinden op de mouwen. Hier zie je namelijk een gouden baan overheen lopen, deze gaat door tot aan de schouders. De ritsen van dit trainingspak hebben overigens ook een gouden kleur. Op de linkerborst van het jasje staat het logo van Arsenal, en op de rechterborst van het jasje staat het logo van Puma. De bijpassende broek is donkerblauw van kleur en heeft twee steekzakken.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Arsenal kinder tenue thuis en/of uit 2018-2019? Je kunt hier ook het Arsenal tenue thuis en uit 2018-2019 voor volwassenen en Arsenal trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • Puma Dry-Cell technologie
  • Puma- en Arsenal logo zijn geborduurd; het sponsorlogo geprint
  • Gouden accenten
  • ACTV compressie slimfit pasvorm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 30°C

Bedrukking

Wil je het Arsenal tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Arsenal spelers.